André Rieu Vrijthofconcerten 2011

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 en vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli 2011 geeft André Rieu met zijn orkest voor het 7e jaar op rij een serie openluchtconcerten op het Vrijthof in Maastricht (2013: klik hier). Rieu krijgt geen genoeg van zijn geboortestad en noemde de concerten in Maastricht ooit ‘een van mijn aller-fijnste belevenissen’. Rieu zei talloze steden van de wereld te hebben bezocht, ‘maar niet één heeft de warmte en intimiteit van Maastricht’. Het Vrijthof wordt opnieuw omgetoverd tot mega concertzaal in de buitenlucht: het hele plein, inclusief rijbanen en terrassen, is bestempeld tot evenemententerrein met plaats voor circa tienduizend mensen.

 

Dat betekent dat vlak voor en tijdens de concerten alleen mensen met een entreebewijs het Vrijthof op mogen. Het terrein gaat open om 18.30 uur; het concert begint om 21.00 uur. Bij noodweer kan het concert worden verplaatst naar een andere locatie; die beslissing wordt pas op de dag van het concert, uiterlijk om 12.00 uur, genomen.

Lees ook:André Rieu Vrijthofconcerten Maastricht
Lees ook:André Rieu kondigt 10e Vrijthof-concert aan: vrijdag 21 juli
Lees ook:Vrijthofconcerten Andé Rieu in Maastricht
Lees ook:Vrijthofconcerten André Rieu 2012
Lees ook:André Rieu Vrijthofconcerten Maastricht

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “André Rieu Vrijthofconcerten 2011

 1. Martine Snijders

  We hadden voor 15 juli jl. kaarten voor het concert van Andre Rieu op het Vrijthof, het weer was geweldig en we verheugden ons op een mooie avond. We hadden plekken achterop het plein voor ongeveer 65 euro. Maar helaas we konden echt niets zien. We zagen geen podium en ook konden we niet op de schermen kijken, omdat deze veel te laag hingen.
  Jammer dat we dit niet van te voren hadden geweten, want het was die 65 euro echt niet waard. We zijn vroegtijdig uit de rij gegaan en hebben gelukkig op een terras een plek kunnen vinden, waar we alsnog wel konden genieten van het concert.

    /   Reply  / 
 2. monique de Jong

  Wij hadden al vroeg in het jaar kaarten gekocht voor het concert van Andre Rieu op zaterdag 16 juli.
  Eigenlijk nooit bij stilgestaan dat het ook wel eens kon gaan regenen.
  En regenen deed het. Wij kwamen daar met onze paraplu’s aanzetten en liepen naar onze plaatsen, die helemaal achteraan waren. Op onze natte stoelen lagen regencape’s. De mensen in de rij achter ons hielden onze paraplu’s vast, zodat wij deze regencape’s aan konden trekken.

  We zagen helemaal niets. De stoelen stonden in rijen achter elkaar, dus iedereen zat tegen een rug aan te kijken. Ze hadden de stoelen moeten laten verspringen. Op de schermen kon je niet kijken….. te ver weg.

  Als je wilde klappen vlogen de regendruppels recht je gezicht in. Het was armoede troef. Op een gegeven moment zijn we gaan staan aan de zijkant. Nu konden we in ieder geval op een scherm kijken. We hebben het tot de pauze afgewacht en zijn toen naar huis gegaan. 350 euro lichter voor 4 personen.

  Had toch wel iets meer verwacht van deze professionele organisatie.
  Alles stond klaar in het MECC in Maastricht voor als ze moesten uitwijken. Als mensen zoveel betalen voor een kaartje hadden ze in ieder geval mogen uitwijken bij zo’n weer.
  Wij vonden het heel erg jammer, want we hadden er zo veel zin in…
  Wij kopen voortaan de DVD wel…..Dan zit je droog en je ziet meer

    /   Reply  / 
 3. kitty

  wanneer komt de dvd

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>