Vrijthofconcerten André Rieu 2012

André Rieu is weer terug in zijn eigen stad Maastricht. Vrijdag 22 tot en met zondag 24 en dinsdag 26 juni geeft hij met zijn Johan Strauss Orkest voor het achtste jaar op rij een serie zomeravondconcerten op  het Vrijthof (2013: klik hier). Rieu hoort met zijn orkest al een aantal jaren tot de populairste live acts ter wereld. Normaal komt hij in juli naar zijn geboortestad, maar dan toert hij met zijn orkest rond door Brazilië.

 

Rieu bestaat met zijn orkest 25 jaar en viert dat met de uitzending via satelliet van zijn jubileumconcert van 22 juni in verschillende bioscopen in heel Europa op zaterdag 30 juni. De concerten op vrijdag en zaterdag zijn nagenoeg uitverkocht, maar vooral voor dinsdag zijn nog tickets voor de goedkopere plaatsen beschikbaar. Rieu noemde de concerten in Maastricht ooit ‘een van mijn aller-fijnste belevenissen’. Hij heeft talloze steden van de wereld bezocht, ‘maar niet één heeft de warmte en intimiteit van Maastricht’. Het Vrijthof wordt opnieuw omgetoverd tot mega concertzaal in de buitenlucht. Het concert begint om 21.00 uur. Bij noodweer kan het concert worden verplaatst naar een andere locatie.

Lees ook:André Rieu Vrijthofconcerten 2011
Lees ook:André Rieu Vrijthofconcerten Maastricht
Lees ook:Vrijthofconcerten Andé Rieu in Maastricht
Lees ook:Vrijthof-concerten André Rieu in Maastricht
Lees ook:Vanaf donderdag 6 juli: André Rieu terug op Vrijthof Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>