André Rieu Vrijthofconcerten Maastricht

André Rieu is weer terug in zijn eigen stad: Maastricht (2015: klik hier). Vrijdag 4 tot en met zondag 6, juli en daarna 11, 12, 18, 19 en 20 juli geeft hij met zijn Johan Strauss Orkest voor het tiende jaar op rij zijn populaire concerten op het Vrijthof. De eerste drie concerten zijn wegens groot succes aan de reeks toegevoegd. Oranjefanaten kunnen de WK kwartfinale niet op een scherm tijdens het concert zien. ’Mocht oranje scoren, dan kan ik me voorstellen dat een ‘Hup Holland Hup’ niet zal ontbreken, aldus Rieu.

Het plein wordt omgetoverd tot mega-concertzaal in de buitenlucht. De concerten beginnen om 21.00 uur. Zaterdag 19 juli wordt het concert uitgezonden in bioscopen in de hele wereld en in 13 Pathé-bioscopen in het hele land. Rieu hoort met zijn orkest al een aantal jaren tot de populairste live acts ter wereld. Ieder jaar pakt Rieu groots uit met bijzondere gastartiesten tijdens zijn zomeravondconcerten op ‘het meest romantische plein van Nederland’. Rieu noemde de concerten in Maastricht ooit ‘een van mijn aller-fijnste belevenissen’. Hij heeft talloze steden van de wereld bezocht, ‘maar niet één heeft de warmte en intimiteit van Maastricht’.

Lees ook:Vrijthofconcerten Andé Rieu in Maastricht
Lees ook:André Rieu terug op Vrijthof Maastricht
Lees ook:Vanaf donderdag 6 juli: André Rieu terug op Vrijthof Maastricht
Lees ook:Vrijthof-concerten André Rieu in Maastricht
Lees ook:Vrijthofconcerten André Rieu 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>