Vrijthof-concerten André Rieu in Maastricht

André Rieu is weer terug in zijn eigen stad: Maastricht (2014: klik hier). Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni, vrijdag 6 tot en met zondag 8 en vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli 2013 geeft hij met zijn Johan Strauss Orkest voor het negende jaar op rij zijn geliefde concerten op het Vrijthof. Op zaterdag 29 juni is het concert gratis voor veteranen, op de dag van de Nederlandse Veteranendag. Het is de bedoeling dat ze zaterdag massaal in uniform naar het Vrijthof komen. Het plein wordt omgetoverd tot mega-concertzaal in de buitenlucht. De concerten beginnen om 21.00 uur. Zaterdag 13 juli wordt het concert live uitgezonden in bioscopen over de hele wereld, in Nederland in elf Pathé-bioscopen in het hele land.

Rieu hoort met zijn orkest al een aantal jaren tot de populairste live acts ter wereld. Ieder jaar pakt Rieu groots uit met bijzondere gastartiesten tijdens zijn  zomeravondconcerten op ‘het meest romantische plein van Nederland’. meldt de aankondiging. ‘Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical.’ Nagenoeg alle concerten nagenoeg uitverkocht, maar op vrijdag 28 juni zijn nog plaatsen op de derde en vierde rang en op 14 juli op de achterste rijen. Rieu noemde de concerten in Maastricht ooit ‘een van mijn aller-fijnste belevenissen’. Hij heeft talloze steden van de wereld bezocht, ‘maar niet één heeft de warmte en intimiteit van Maastricht’.

Lees ook:André Rieu Vrijthofconcerten Maastricht
Lees ook:Vrijthofconcerten Andé Rieu in Maastricht
Lees ook:André Rieu terug op Vrijthof Maastricht
Lees ook:Vrijthofconcerten André Rieu 2012
Lees ook:Vanaf donderdag 6 juli: André Rieu terug op Vrijthof Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>