Whiskyfestival Alphen aan den Rijn

Vrijdag 15 tot en met zondag 17 mei 2009 fungeert het archeologisch openluchtmuseum Archeon in Alphen met zijn 43 historische gebouwen als gastheer voor het Whiskyfestival Alphen aan den Rijn en de Scottish Lifestyle Event. Zaterdag en zondag zijn de poorten uitsluitend voor Whiskyfans geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De hele dag door is het nosing & tasting geblazen: de wereldwijd geproduceerde whisky’s, maar ook de Bourbonstreet ontbreekt niet, net zo min als jenevers.

Daarnaast zijn er masterclasses, culinaire en creatieve workshops (zoals koken met whisky) en golfclinics. Het Scottish Lifestyle Event wil bewijzen dat Schotland meer is dan Keltische cultuur, whisky, geruite kilts en uitgestrekte hooglanden: bezoekers zullen ook kennismaken met de hedendaagse cultuur. Liefhebbers van auto’s en entertainment komen niet tekort en ook de beroemde bagpipes ontbreken niet. Voor dit festival is een speciale Festival Whisky gebotteld. Er zijn verschillende tickets en arrangementen: zie website. Tickets zijn niet meer online te bestellen, maar alleen nog aan de kassa te koop.    

Lees ook:International Whisky Festival Den Haag
Lees ook:Internationaal Whisky Festival Leiden
Lees ook:British Cars and Lifestyle in Autotron
Lees ook:Voorjaarsfair Lentiade in voormalig Land van Ooit
Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron Rosmalen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Whiskyfestival Alphen aan den Rijn

  1. Jeanne

    Geruite klits?

      /   Reply  / 
  2. Erik Feenstra Auteur

    Oeps, tikfoutje (inmiddels verbeterd).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>