British Cars & Lifestyle in Autotron Rosmalen

In het Autotron in Rosmalen vindt op zaterdag 14 en zondag 15 maart voor de jaarlijkse beurs ‘British Cars & Lifestyle’ plaats (2016: klik hier). De beurs begon in 1991 als autobeurs, maar groeide uit tot een groots lifestyle evenement voor liefhebbers van Groot-Brittannië en het ‘landelijk leven’. Een beurs waar liefhebbers van Engelse auto’s en van de Britse levensstijl hun hart kunnen ophalen: ‘elke meter is Engels’, meldt de website.

Ruim 200 standhouders bieden ‘British Best’ voor man én vrouw op de ‘grootste winkel in ons land met producten uit Groot-Brittannië’. Dit jaar heeft de beurs een hal extra, dus is er ngo meer ruimte voor auto’s en entertainment, met op meerdere podia Engelse popsongs, Ierse dansen en melodieën en Schotse doedelzakken. De beurs is op beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:British Cars and Lifestyle in Autotron
Lees ook:British CARS & Lifestyle bij Autotron: Engelse auto’s, Ierse pub en Schotse ruiten
Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron
Lees ook:Lifestyle PLUS in Zwolle
Lees ook:Oldtimerbeurs ‘Techno Classica’ Essen: grootste ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>