Voorjaarsfair Lentiade in voormalig Land van Ooit

Zaterdag 6 en zondag 7 mei vindt op het voormalige Land van Ooit (tussen Den Bosch en drunen) de achtste editie plaats van de voorjaarsfair Lentiade. Ruim 150 bedrijven tonen er van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, mode, brocante, kunst, beauty, woon- en tuindecoraties, sieraden en hebbedingetjes.

Tegelijkertijd vindt het Nederlands Kampioenschap Highland Games plaats, traditionele atletische volksspelen in de hooglanden van Schotland. Verder is er muzikaal vertier, culinair genot en zijn er workshops en roofvogeldemonstraties. Tickets en tijden: klik hier.

Lees ook:Wedstrijd Kerstboomwerpen Ameland 2011
Lees ook:Kerstboomwerpen – oudejaarstraditie op Ameland
Lees ook:Amelander Kampioenschap Kerstboomwerpen
Lees ook:Keltfest 2011 in Dordrecht
Lees ook:Senior Games 2009 in Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>