British Cars and Lifestyle in Autotron

In het Autotron in Rosmalen vindt op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009 voor de 18e keer de beurs ‘British Cars & Lifestyle’ plaats (2015: klik hier). De beurs begon in 1991 als autobeurs, maar groeide uit tot een groots lifestyle evenement voor liefhebbers van Groot-Brittannië en het ‘landelijk leven’. Een beurs waar liefhebbers van Engelse auto’s en van de Britse levensstijl hun hart kunnen ophalen.

Ruim 200 standhouders bieden ‘British Best’ voor man en vrouw: naar eigen zeggen ‘de meest vrouwvriendelijke autobeurs’ en ‘de grootste speciaalzaak in ons land met producten uit Groot-Brittannië. Mooie auto’s met glimmend chroom en notenhout en een keur aan Britse producten. Jaarlijks komen ruim 14.000 bezoekers naar Britisch Cars & Lifestyle. De beurs is op beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron Rosmalen
Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron
Lees ook:British CARS & Lifestyle bij Autotron: Engelse auto’s, Ierse pub en Schotse ruiten
Lees ook:Oldtimerbeurs ‘Techno Classica’ Essen: grootste ter wereld
Lees ook:Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>