International Whisky Festival Den Haag

IMG_20161012_173922De Grote Kerk van Den Haag is zaterdag 15 en zondag 16 november het decor voor het International Whisky Festival. In het Nutshuis tegenover de kerk begint een half uur voor iedere sessie een korte introductie in de wereld van de whisky en een uitleg over het beleven van de drank tijdens het festival (alleen toegankelijk voor bezoekers van het festival).

Er zijn stands met verschillende merken en lifestyle producten, proeverijen, masterclasses, een bar voor frisdrank en bier, broodjes en in de Droom Dram kan de bezoeker in alle rust van zijn of haar glas whisky genieten. Door de stad rijdt de Whisky tram, om voor en na het festival met een glas lekkers de Hofstad nader te bekijken. Zondagmiddag wordt om 14 uur de finale gehouden van de ‘whiskykenner van het jaar’. De kerkdeuren staan op zaterdag van 13 tot 17 en 19 tot 23 uur en zondag van 13 tot 17 uur. Tickets: zie website.

Zie ook: Liquid Art – de Champagne editie in Scheepvaartmuseum Amsterdam

Lees ook:Internationaal Whisky Festival Leiden
Lees ook:Toeristentram terug in Amsterdam
Lees ook:Whiskyfestival Alphen aan den Rijn
Lees ook:Hofvijverconcert – hoogtepunt Festival Classique Den haag
Lees ook:A’DAM ITALIANO, powered by Crodino

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>