Pathé opent Dolby Cinema en 4DX zalen plus zevende IMAX bioscoop

Pathé blijft innoveren. Om die reden gaat de marktleider nieuwe samenwerkingen aan met Dolby Cinema en 4DX en intensiveert Pathé de samenwerking met IMAX. Voor het einde van 2017 openen twee Dolby Cinema zalen. Op termijn volgt een derde Dolby Cinema zaal, krijgen vijf IMAX zalen het IMAX Immersive Soundsystem, opent een zevende IMAX bioscoop en binnenkort wordt er meer bekend over locaties en timing van 4DX zalen (bron: persbericht).
-
Pathé maakt het groots. Bij de Nederlands marktleider staat de beleving van de bezoekers voorop. Daarbij is het bioscoopconcern voortdurend op zoek naar innovatie, naar de volgende stap. Om die reden gaat Pathé nu de samenwerking aan met Dolby Cinema en 4DX.
-
Dolby Cinema, met Dolby Vision en Dolby Atmos, is een premium bioscoopaanbod voor bezoekers dat spectaculaire beeld- en geluidstechnologie combineert met inspirerend design, zodat elk bioscoopbezoek een betoverende gebeurtenis wordt. Dit najaar opent Pathé de eerste twee Dolby Cinema zalen. In Pathé De Munt, Amsterdam en Pathé De Kuip, Rotterdam worden de grootste zalen omgebouwd naar Dolby Cinema. De derde bioscoop wordt later bekendgemaakt.
-
4DX brengt de bioscoopervaring naar een vierdimensionaal niveau. Bezoekers kijken niet alleen naar een film, maar leven erin. Bewegende stoelen en effecten zoals wind, bubbels en geur zorgen, synchroon met de actie op het scherm, voor een ongekende ervaring. Binnenkort wordt er meer bekend over exacte locaties en timing van 4DX zalen.
-
Naast de nieuwe samenwerkingen met Dolby Cinema en 4DX gaat Pathé de samenwerking met IMAX verder intensiveren. Met kristalhelder beeld en geluid en tot 26 procent meer beeld op het scherm maakt IMAX van films een state-of-the-art beleving. In 2005 introduceerde Pathé IMAX in Nederland en de afgelopen twaalf jaar is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste markten wereldwijd voor het IMAX merk. Zo staat Pathé Arena IMAX steevast in de Top 10 van de beste IMAX theaters ter wereld. Alle reden dus om de samenwerking met IMAX uit te bouwen. Pathé gaat de komende tijd vijf IMAX zalen uitrusten met het IMAX Immersive Soundsystem, terwijl op termijn een zevende IMAX theater wordt geopend.
-
Dertje Meijer, Managing Director van Pathé: “Met de nieuwe en de geïntensiveerde samenwerking met de wereldwijde topmerken Dolby Cinema, 4DX en IMAX komen we tegemoet aan de steeds hogere eisen van het publiek en proberen we ze steeds weer te verrassen. Dat is belangrijk want bij marktleider Pathé staat de beleving van de bezoekers altijd voorop.”
-
Pathé websiteIMAXFacebookTwitterInstagrambijlage: Dolby Cinema, 4DX en IMAX
-

Lees ook:Pathé richt nieuwe IMAX zalen in
Lees ook:Heropening Pathé Schouwburgplein: vernieuwde IMAX-zaal
Lees ook:Arnhem heeft nieuwe megabioscoop Pathé
Lees ook:Pathé opent nieuwe bioscoop in Maastricht
Lees ook:Pathé De Kuip introduceert luxueuze Pathé Comfort Seats

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>