Arnhem heeft nieuwe megabioscoop Pathé

Pathe-logo-188-120-__186xDinsdag 20 oktober ging de nieuwe megabioscoop van Pathé in Arnhem open, met negen zalen met in totaal bijna 1.700 stoelen, verdeeld over zes verdiepingen (met roltrappen te bereiken). Woensdagmiddag is de speciale opening voor kinderen aan de beurt.

Zie ook: Sprookjesfestival Arnhem

Pathé Arnhem ligt naast het Centraal Station en heeft het grootste IMAX-scherm van Pathé in Nederland: het is met 12 bij 24 meter vier keer groter dan het witte doek in het oude Rembrandt theater. De IMAX-zaal heeft 308 zitplaatsen, inclusief 18 love seats en rolstoelplekken. Het pand telt twee zalen met het zeer geavanceerde Atmos Dolby systeem. De bedoeling is om  de oude dame bij het Velperplein – het Rembrandt theater – te heropenen als arthouse cinema.

Lees ook:Pathé richt nieuwe IMAX zalen in
Lees ook:Pathé De Kuip introduceert luxueuze Pathé Comfort Seats
Lees ook:Pathé Rembrandt in Arnhem neemt afscheid met klassiekers en expositie
Lees ook:Alice in Wonderland toch in Pathé bioscopen
Lees ook:Pathé Tilburg IMAX viert eerste verjaardag met tweede deel van The Hobbit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>