Pathé opent nieuwe bioscoop in Maastricht

Donderdag 5 november gaat in Maastricht een nieuwe bioscoop open: Pathé Maastricht. De bioscoop in het Belvédère-gebied opent met de nieuwe James Bondfilm ‘Spectre’. Tegen de voorzijde van het monumentale Eiffelgebouw – de oude Sphinx fabriek – komt ‘de mooiste bioscoop van het zuiden.’

Pathé Maastricht telt acht zalen met in totaal ongeveer duizend stoelen. Twee zalen zijn uitgerust met het ‘revolutionaire’ geluidssysteem Dolby Atmos. Net als andere Pathé-bioscopen in het land wordt een breed aan bod aan films vertoond, soms ook in 3D. Daarnaast komen er regelmatig Pathé events zoals de Ladies Night, het PAC Festival en de kleuterbios. Ook zijn regelmatig specials te zien zijn: live voorstellingen van onder andere opera ,ballet en concerten.

Lees ook:Pathé opent Dolby Cinema en 4DX zalen plus zevende IMAX bioscoop
Lees ook:Flitsende start voor nieuwe Pathé Haarlem
Lees ook:Pathé Haarlem trekt in 2012 al honderdduizend bezoekers
Lees ook:Pathé Haarlem vanaf zaterdag 2 juli open voor het publiek
Lees ook:Oscarweekend bij Pathé De Munt Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>