Pathé De Kuip introduceert luxueuze Pathé Comfort Seats

Vanaf donderdag 16 februari beschikken alle veertien zalen van de Rotterdamse bioscoop Pathé De Kuip over een rij Pathé Comfort Seats. Voor een toeslag van 2,50 euro genieten bezoekers in een luxueuze lederen VIP-fauteuil met beweegbare rugleuning en zitting, brede armleuningen met bekerhouder en biostray en extra beenruimte comfortabel en ontspannen van een topfilm (bron: persbericht).
-
Met de nieuwe Pathé Comfort Seats verhoogt Pathé, de nummer één bioscoop van Nederland, de bezoekersbeleving. Commercieel directeur Doron Kurz: “Bij Pathé staat de ultieme bioscoopervaring voorop. Daarom zijn we steeds op zoek naar innovaties in onze theaters. De bezoekers waarderen het comfort in onze zalen al enorm; met de Pathé Comfort Seats willen we de bezoekers verrassen door het niveau nog een stapje hoger te brengen.”
-
De Pathé Comfort Seats zijn luxueuze lederen VIP-fauteuils met een slight moving system, waarmee de rugleuning iets naar achteren kan en de zitting iets naar voren voor optimaal zitcomfort. De fauteuils zijn breder en dieper dan de reguliere stoelen en zijn individueel geplaatst, wat betekent dat ze voorzien zijn van twee armleggers met geïntegreerde bekerhouders. Pathé De Kuip is vanaf 16 februari de eerste bioscoop in Nederland met comfort seats. In alle zalen komt een rij met in totaal 210 Pathé Comfort Seats. Met veertien zalen verdeeld over drie verdiepingen en 2.746 stoelen is Pathé De Kuip, geopend in 2002, de grootste bioscoop in de regio Rotterdam en al jarenlang de best bezochte bioscoop in Nederland.
-

Lees ook:Pathé opent in december 4DX-zalen in Amsterdam en Rotterdam
Lees ook:Opening Pathé Zaandam
Lees ook:Pathé Haarlem vanaf zaterdag 2 juli open voor het publiek
Lees ook:Pathé opent nieuwe bioscoop in Maastricht
Lees ook:Arnhem heeft nieuwe megabioscoop Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>