Opening Pathé Zaandam

Dinsdag 27 april 2010 wordt een nieuwe Pathé bioscoop geopend in Zaandam. Op de feestelijke openingsavond van Pathé Zaandam draait ook een speciaal geproduceerde, korte film met de in Zaandam geboren rapper Ali B, de Zaanse burgemeester Geke Faber en Lauge Nielsen, de directeur van Pathé Nederland. De dag erop is Ali B om 14.00 uur aanwezig bij de gratis vertoning van Toy Story I&II in 3D voor scholieren van 6 en 7 jaar. Donderdag 29 april, kort voor de meivakantie, gaat Pathé Zaandam officieel open voor het publiek (bron: persbericht).

 

Pathé Zaandam maakt deel uit van het nieuwe stadshart. De luxueuze bioscoop telt zes zalen, in totaal 1.177 stoelen en is uitgerust met de modernste technieken. Zo zijn twee zalen geschikt voor digitale 3D-vertoningen. In elke zaal zijn invalidenplekken, er is een lift en een invalidentoilet en alle zalen en buffetten zijn bereikbaar met een rolstoel. Pathé Zaandam ligt op vijf minuten lopen van het station. Er is een ruime parkeergarage onder de bioscoop. Bovendien is parkeren op de Rozengracht en rondom de bioscoop door de week vanaf 23.00 uur en op zondag de hele dag gratis.

 

Voor fietsers is er gratis parkeergelegenheid tegenover de bioscoop, naast de C&A en op de Gedempte Gracht. Een bewaakte fietsenstalling is dichtbij in de Vinkenstraat. In Pathé Zaandam draaien niet alleen films in 2D en 3D, maar zijn ook vele bijzondere producties te zien. Bijvoorbeeld opera’s live vanuit New York en live concertregistraties. Daarnaast worden speciale middagen en avonden georganiseerd, zoals Sneak Preview, Classics, PAC-voorstellingen, Ladies Nights, Girls Only, 50+ Bios en Kinderfeestjes. Ook is in Pathé Zaandam de Pathé Unlimited Card geldig.

Lees ook:Pathé opent nieuwe bioscoop in Maastricht
Lees ook:Pathé De Kuip introduceert luxueuze Pathé Comfort Seats
Lees ook:Pathé Haarlem vanaf zaterdag 2 juli open voor het publiek
Lees ook:Metropolitan Opera live bij Pathé
Lees ook:Pathé richt nieuwe IMAX zalen in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>