Pathé opent in december 4DX-zalen in Amsterdam en Rotterdam

In december opent Pathé in Pathé De Munt, Amsterdam en Pathé De Kuip, Rotterdam de eerste twee 4DX-zalen. Het revolutionaire 4DX brengt de bioscoopervaring naar een nieuw, vierdimensionaal niveau. Bezoekers kijken niet alleen naar een film, maar beleven hem. Twintig effecten zoals bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geuren lopen synchroon met de actie op het scherm en zorgen voor een ongekende ervaring (bron: persbericht).
-
Dertje Meijer, Managing Director van Pathé: “Met de introductie van 4DX geeft Pathé opnieuw invulling aan zijn innovatiestrategie. Veel van onze bezoekers zijn steeds weer op zoek naar de nieuwste en meest optimale filmbeleving; met het revolutionaire 4DX komt Pathé alweer aan die behoefte tegemoet.”
-
4DX (websitetrailer) brengt de bioscoopervaring met de nieuwste technologieën naar een hoger, vierdimensionaal niveau. Bezoekers bekijken de film niet alleen, maar beleven hem. In de speciale 4DX-zalen van Pathé De Kuip en Pathé De Munt lopen twintig effecten – bewegende stoelen, weersimulaties zoals regen, wind, sneeuw en onweer, en zelfs geuren – perfect synchroon met de actie op het scherm. De 4DX-stoelen hebben drie basisbewegingen: omhoog en omlaag, naar links en rechts en naar voren en achteren. Daarmee zijn talloze variaties mogelijk, die je bijvoorbeeld een gevoel van vliegen of duiken geven. iStudio, het montageteam van 4DX, zorgt bij elke film voor optimale effecten die niet ten koste gaan van het comfort.
-
Door 4DX zijn films niet langer gebonden aan de beperkingen van beeld en geluid. Het is de volgende stap in een evolutie die bezoekers meeneemt op de reis naar de totale filmervaring.
-
-

Lees ook:Pathé opent Dolby Cinema en 4DX zalen plus zevende IMAX bioscoop
Lees ook:Pathé Haarlem vanaf zaterdag 2 juli open voor het publiek
Lees ook:Pathé richt nieuwe IMAX zalen in
Lees ook:Pathé introduceert interactieve gaming bij speciale evenementen
Lees ook:Flitsende start voor nieuwe Pathé Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>