Het Fantastisch Kinder Film Festival 2014

Van 2 januari tot en met 23 maart vindt de dertiende editie plaats van Het Fantastisch Kinder Film Festival (2016: klik hier). In negen filmhuizen door het hele land staat de fantastische ‘Keuken van Pruttel & Proef’. Het filmfestival richt zich op de allerkleinsten, om kinderen van 2 tot en met 9 jaar de wondere wereld van beeld en geluid te laten ontdekken. Met de aangeboden films, installaties, materialen en workshops kunnen kinderen invulling geven aan hun eigen fantasiewereld.

Het filmprogramma bestaat uit fantastische films die een beroep doen op de verbeelding van de toeschouwer. Tickets kosten 8,50 euro (te koop in de filmhuizen) en geven toegang tot één film naar keuze en onbeperkt toegang tot De Keuken van Pruttel & Proef, voor en na de film. Het festival vindt plaats in Den Bosch (Verkadefabriek, 2-5/1), Deventer (Filmhuis De Keizer, 18-19/1), Amersfoort (De Lieve Vrouw, 25-26/1), Den Haag (Filmhuis Den Haag, 1-2/2), Zwolle (Filmtheater Fraterhuis, 8-9/2), Bussum (Filmhuis Bussum, 15-16/2), Amsterdam (EYE, 18-28/2), Breda (Chassé Cinema, 5-7/3) en Groningen (ForumImages, 21-23/3).

Lees ook:Het Fantastisch Kinder Film Festival 2016
Lees ook:Indian Film Festival Den Haag
Lees ook:Go Short – Internationaal Short Film Festival Nijmegen
Lees ook:Kattenfilmpjes centraal in Go Short Filmfestival Nijmegen
Lees ook:Tiende Amnesty Filmfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>