Het Fantastisch Kinder Film Festival 2016

Van 27 december tot en met 28 maart 2016 vindt de 15e editie plaats van Het Fantastisch Kinder Film Festival. Het festival pakt de koffers en reist deze winter met het programma ‘Kronkel en Slinger’ langs tien filmhuizen door het hele land. Het filmfestival richt zich op de allerkleinsten, om kinderen van 2 tot en met 9 jaar de wondere wereld van beeld en geluid te laten ontdekken. Met de aangeboden films, installaties, materialen en workshops kunnen kinderen invulling geven aan hun eigen fantasiewereld.

Het filmprogramma bestaat uit fantastische films die een beroep doen op de verbeelding van de toeschouwer. Tickets kosten 9 euro (te koop in de filmhuizen) en geven toegang tot de film wn workshops (op dezelfde dag). Het festival vindt plaats in Den Bosch (Verkadefabriek, 27/12-3/1), Eindhoven (Natlab, 23-24/1), Den Haag (Filmhuis Den Haag, 30-31/1), Bussum (Filmhuis Bussum, 6-7/2), Breda (Chassé Cinema, 11-13/2), Zwolle (Filmtheater Fraterhuis, 20-21/2), Amsterdam (EYE, 29/2-10/3), Deventer (Filmhuis De Keizer, 12-13/3), Groningen (Forum, 25-28/3) en twee maanden later nog in Amersfoort (De Lieve Vrouw, 2-4/5).

Lees ook:Het Fantastisch Kinder Film Festival 2014
Lees ook:Indian Film Festival Den Haag
Lees ook:Go Short – Internationaal Short Film Festival Nijmegen
Lees ook:Go Short 2016 – International Short Film Filmfestival Nijmegen
Lees ook:Literatuurfestival Winternachten Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>