Kattenfilmpjes centraal in Go Short Filmfestival Nijmegen

Woensdag 8 tot en met zondag 12 april vindt in LUX Nijmegen de zevende editie plaats van Go Short, het Internationaal Short Film Festival Nijmegen (2016: klik hier). Uit ruim 2900 inzendingen zijn de beste 300 korte films geselecteerd. Speciaal onderdeel dit jaar is de kattenfilm, naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van YouTube, waar kattenfilmpjes erg populair zijn.

Naast films zijn er talkshows, optredens, feesten en het Go Shorty!-programma voor kinderen en jongeren. Sinds drie jaar voert Go Short samen met filmhuizen in het land actie om de korte film weer terug op het grote scherm te krijgen, als opwarmer voor het publiek, voor de hoofdfilm begint. Het festival kent een aantal prijzen, waarop alle geseleceteerde films kans maken.

Lees ook:Go Short 2016 – International Short Film Filmfestival Nijmegen
Lees ook:Go Short – Internationaal Short Film Festival Nijmegen
Lees ook:Europese Dag van de Korte Film in 15 Nederlandse filmtheaters
Lees ook:Europese dag van de Korte Film – kortste dag van het jaar vol Nederlandse korte films
Lees ook:Het Fantastisch Kinder Film Festival 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>