Lowlands verkoopt donderdag extra tickets

Lowlands-festivalterrein[1]Donderdag 23 mei verkoopt de organisatie van Lowlands vanaf 10.00 uur duizend extra tickets voor het festival dat dit jaar plaats vindt van 16 tot en met 18 augustus op het evenementen-terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Het gaat om tickets uit de illegale doorverkoop die ongeldig zijn gemaakt en kaarten die de organisatie bewust achterhield om de zwarthandel een hak te zetten.  Mensen kunnen maximaal 2 kaartjes kopen.

 

Officieel is het festival uitverkocht, maar op Marktplaats en via secundaire ticketverkopers worden volop kaarten aangeboden. De organisatie raadt mensen aan kun tickets goed te controleren, als ze die niet via het officiële kanaal hebben gekocht.Tickets uit de zwarthandel kunnen tot de start van het festival ongeldig worden gemaakt’, aldus de organisatie, die niet uitsluit dat er de komende tijd meer kaartjes in de verkoop gaan.

Lees ook:Lowlands 2013
Lees ook:Toch nog kaartjes voor Marco Borsato & Friends
Lees ook:Lowlands 2011 nu al uitverkocht
Lees ook:NS begint met anonieme ov-kaart
Lees ook:Nudistenbeurs uit de hand gelopen Aprilgrap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>