Lowlands 2011 nu al uitverkocht

Lowlands 2011 is in recordtijd uitverkocht: binnen tweeënhalf uur waren zo goed als alle tickets verkocht: zo’n 55.000 kaartjes (editie 2012: klik hier). Met de vervroegde voorverkoop wil de organisatie de draconische verhoging van de BTW op theatertickets van 6 naar 19 procent omzeilen. Vorige week stemde de Tweede Kamer in met die verhoging. De culturele sector reageerde furieus. 

 

Lowlands besloot niet te wachten en de kaarten nog dit jaar – tegen het tarief van 6 procent – in de voorverkoop te gooien. Dat scheelt de bezoekers zo’n twintig euro per kaartje voor het festival op het evenemententerrein van Walibi World in Biddinghuizen, van 19 tot en met 21 augustus 2011.

Lees ook:VVD tegen btw-verhoging op cultuur
Lees ook:Walibi Lowlands, New Year, DoeDans en Pokémon
Lees ook:Lowlands 2012 in twee uur uitverkocht
Lees ook:Zwarte dag voor de theatersector
Lees ook:Lowlands is uitverkocht. Of toch niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>