Nudistenbeurs uit de hand gelopen Aprilgrap

NudistDe Aprilgrap van Campingpas.nl is volledig uit de hand gelopen. Eigenaar Tivadar Tullner en beroepsgrappenmaker Vlemmix bedachten als grap de Eerste Nudistenbeurs ter Wereld. Ze hadden nooit verwacht dat er zoveel kaarten verkocht zouden worden voor de Nudistenbeurs 2008 van 1 tot en met 5 april. Om alle teleurgestelde mensen tegemoet te komen, zal Vlemmix wel aanwezig zijn op 1 april om samen met de organisatie van campingpas.nl een presentje uit te delen. De beschikbare 25.000 kaartjes waren allemaal online besteld. Waarschijnlijk zijn er nog nooit zoveel mensen op 1 april ingetuind.

De organisatie verwacht op 1 april 5000 mensen die zich hebben aangemeld voor deze dag. Tividar Tullner heeft besloten na de vele aanmeldingen om de beurs in 2009 daadwerkelijk te organiseren. Op de nudistensite kunnen mensen zich nu écht voorregistreren. Mensen kunnen dan gewoon gekleed de beurs bezoeken. Op 1 april konden bezoekers de beurs alleen naakt en in het bezit van een registratieformulier bezoeken. De beurs zal worden gehouden in tien verwarmde tenten op een groot terrein naast het Spaarnwoude Resort in natuurgebied Spaarnwoude tussen Amsterdam en Haarlem.

Lees ook:Paasantiekbeurs 2012 Schoonhoven
Lees ook:HISWA Gebruikte Botenbeurs in Bataviahaven
Lees ook:Emigratiebeurs 2011 in Houten
Lees ook:Paasantiekbeurs in Schoonhoven
Lees ook:Paas-antiekbeurs 2011 in Schoonhoven

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nudistenbeurs uit de hand gelopen Aprilgrap

  1. Pingback: De 1 aprilgrap: géén Nederlandse uitvinding | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>