Emigratiebeurs 2011 in Houten

Zaterdag 12 en zondag 13 februari 2011 vindt in Expo Houten de 15e editie plaats van de Internationale Emigratiebeurs (2013: klik hier): ‘het enige internationale evenement voor wie voor korte of langere tijd naar het buitenland wil vertrekken, nu of in de toekomst, om welke reden dan ook,’ aldus de website. Emigratie 2011 is het trefpunt voor de complete emigratiebranche en startpunt voor mensen uit Nederland, België en Duitsland die willen gaan wonen, werken, ondernemen, studeren of stagelopen in het buitenland.

 

Er is ook aandacht voor de 50-plusser die in het buitenland wil gaan resideren. De beurs biedt hen informatie over wonen, het meenemen van je pensioen en verzekeren. Met 190 exposanten en meer dan 60 presentaties met interessante onderwerpen, trends in diverse branches en landen. Nog voor de deuren opengaan, is de beurs al een succes: op internet hebben al 11.000 mensen kaarten besteld: nog nooit was er zoveel belangstelling voor d beurs. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft berekend dat per dag zo’n 300 Nederlanders emigreren. Elk jaar overwegen meer mensen weg te gaan, meestal omdat ze Nederland te druk, te duur of te crimineel vinden. De deuren staan beide dagen open van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Emigratiebeurs 2012 Houten
Lees ook:Emigratiebeurs in Houten
Lees ook:Emigratiebeurs 2013 in Expo Houten
Lees ook:Najaarsbeurs Beleef! In MECC Maastricht
Lees ook:Emigratiebeurs 2014 in Houten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>