Emigratiebeurs 2013 in Expo Houten

Zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013 vindt in Expo Houten de 17e editie plaats van de Emigratiebeurs: het trefpunt voor de complete emigratiebranche (2014: klik hier). Expo Houten brengt 150 exposanten en 10.000 bezoekers samen in drie hallen voor informatie, oriëntatie en zaken op het gebied van emigreren naar het buitenland. Dit jaar staat Caribisch Nederland centraal op de beurs.

Makelaars, bedrijven en instellingen uit Aruba, Curaçao en Bonaire presenteren zich met de mogelijkheden van wonen, werken en ondernemen. De opening op zaterdag wordt muzikaal ingekleurd door het Caribisch gebied. Tijdens de Emigratiebeurs vindt ook de Scandinavië Beurs plaats, met stands uit Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.

Lees ook:Emigratiebeurs 2014 in Houten
Lees ook:Emigratiebeurs in Houten
Lees ook:Koningin naar Caribische eilanden
Lees ook:Emigratiebeurs 2011 in Houten
Lees ook:Koning en Koningin na Koningsdag naar Bonaire en SAIL Aruba

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>