Emigratiebeurs 2012 Houten

Zaterdag 11 en zondag 12 februari 2012 vindt in Expo Houten de 16e editie plaats van de Internationale Emigratiebeurs (2013: klik hier): ‘het enige internationale evenement voor wie voor korte of langere tijd naar het buitenland wil vertrekken, nu of in de toekomst, om welke reden dan ook,’ aldus de website. Emigratie is het trefpunt voor de complete emigratiebranche en met 11.000 bezoekers Europa’s grootste beurs voor emigranten, werkzoekenden, expats, ondernemers en andere landverhuizers.

 

De beurs biedt hen informatie over wonen, het meenemen van je pensioen en verzekeren. Met ruim 150 exposanten in drie beurshallen, gratis lezingen en presentaties interessante onderwerpen, trends in diverse branches en landen. Vorig jaar meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dat per dag zo’n 300 Nederlanders emigreren. Elk jaar overwegen meer mensen weg te gaan, meestal omdat ze Nederland te druk, te duur of te crimineel vinden. De deuren staan beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Emigratiebeurs 2011 in Houten
Lees ook:Emigratiebeurs in Houten
Lees ook:De 50 Plus Beurs 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:De 50 Plus Beurs in Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Emigratiebeurs 2014 in Houten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>