De 50 Plus Beurs in Utrechtse Jaarbeurs

Van woensdag 17 tot en met zondag 21 september 2008 vindt de 16e editie van de 50 Plus Beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht (editie 2013: klik hier). Met ruim 95.000 bezoekers is dit het grootste evenement voor actieve plussers, met zo’n 50.000 m2 informatie, amusement en voordeeltjes. Ruim 600 stands in zes beurshallen, en workshops, lezingen en presentaties. Maar ook veel optredens op podia met muziek, show, dans en exposities.

De beurs is ingedeeld in zes thema’s, ieder met een eigen kleur: vakantie (geel), body & soul (paars), maatschappij (blauw), vrije tijd (groen), welzijn & zorg (oranje) en wonen (roze). Woensdag en zaterdag verzorgt Guido’s Orchestra aansluitend op de 50 Plus Beurs een concert met een mix van klassieke, pop -en filmmuziek. Donderdag vindt na de beurs de Nederlandse première van ‘The Mediums’ plaats: een avond met beroemde Engelse mediums, die inspelen op het succes van spirituele figuren als Char. Op vrijdag is  er aansluitend het Schlager festival met artiesten als onder andere Dennie Christian en het Alpentrio. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

 

Lees ook:50 Plus Beurs 2015 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:50 Plus Beurs 2010 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Twintigste 50 Plus Beurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:De 50 Plus Beurs 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:50 Plus Beurs 2011 in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>