Toch nog kaartjes voor Marco Borsato & Friends

Voor de ingelaste concerten ‘Marco Borsato & Friends’ op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2009 in het Arnhemse Gelredome zijn toch nog een paar honderd kaartjes te koop. Toen de verkoop startte, liet Mojo weten dat de 70.000 tickets al na twee uur waren uitverkocht. Volgens een woordvoerder van de organisator komen er na controleren van de creditcard-gegevens altijd kaartjes terug. ‘Daarnaast hebben we alle transacties doorgelopen op zwarthandel, of mensen meer dan de zes toegestane kaartjes  kochten.

‘Het teveel aan kaartjes is teruggenomen en het daarvoor betaalde geld teruggestort,’ aldus de woordvoerder. Met de opbrengst van de twee concerten kunnen de Symphonica in Rosso voorstellingen met Diana Ross op 16 en 17 oktober doorgaan. Die stonden op losse schroeven, nadat The Entertainment Group van Borsato failliet was verklaard. Borsato, zijn gasten en Mojo Concerts verdienen niets aan de concerten en ook leveranciers geven kortingen. De ‘Friends’ die als gast optreden, zijn Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis, Jan Smit, Paul de Leeuw, Do, Yes-R en Edwin Revers. De kans is groot dat het concert met Diana Ross de laatste grote Symphonica in Rosso zal zijn. Hoewel zaterdag helemaal en vrijdag bijna uitverkocht waren, vindt Mojo het concept een te dure grap, waarvoor ook nog eens te weinig artiesten met een groot oeuvre voor zouden zijn te porren.

Lees ook:Marco Borsato & Friends nu al uitverkocht
Lees ook:Extra optredens Borsato redden concerten Diana Ross
Lees ook:Anouk geeft tweede concert Symphonica in Rosso
Lees ook:Diana Ross in Symphonica in Rosso
Lees ook:Symphonica in Rosso met Marco Borsato in Ziggo Dome Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toch nog kaartjes voor Marco Borsato & Friends

  1. TicketForSale

    Kaarten kun je nog kopen bij TicketForsale.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>