Extra optredens Borsato redden concerten Diana Ross

Ook al is The Entertainment Group (TEG) van Marco Borsato gisteren failliet verklaard, de Symphonica in Rosso concerten in het Arnhemse Gelredome met Diana Ross gaan gewoon door. Om uit de kosten te komen, organiseert de zanger op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2009 twee extra concerten in het Gelredome, ‘Marco Borsato & Friends’, met gastoptredens van Guus Meeuwis, Jan Smit, Trijntje Oosterhuis en Paul de Leeuw. Voor de concerten van de Amerikaanse superster waren al 70.000 kaartjes verkocht. De organisatie wordt overgenomen door Mojo Concerts. Het derde geplande optreden wordt geschrapt, maar op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober 2009 is Diana Ross in Arnhem present.

 

Dat maakte Borsato vandaag bekend op een drukbezochte persconferentie in het Amsterdamse Paradiso. Diana Ross heeft besloten wel te komen. Ze heeft  haar miljoenengage al binnen, maar ze had volgens Borsato ‘niet hoeven te komen, omdat door het faillissement TEG in ‘default’ is’ (in gebreke blijft). Met het omvallen van het bedrijf, waarop twee jaar geleden nog een bod van tachtig miljoen euro rustte, is Borsato waarschijnlijk zijn hele vermogen kwijt en blijft hij misschien ook met een restschuld zitten. In 2006 schatte het tijdschrift Quote zijn vermogen nog op 29 miljoen euro. ‘Het is overigens niet zo dat ik zielig ben’, zei de zanger in Paradiso, en geen brood meer op de plank heb. Ik ben niet op zoek naar medelijden.’ De voorverkoop van de ingelaste Borsato concerten begint zaterdag 26 september om 10.00 uur: klik hier.

Lees ook:Diana Ross in Symphonica in Rosso
Lees ook:Marco Borsato & Friends nu al uitverkocht
Lees ook:Toch nog kaartjes voor Marco Borsato & Friends
Lees ook:Symphonica in Rosso met Marco Borsato in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Symphonica in Rosso met Nick & Simon in Gelredome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>