Symphonica in Rosso met Nick & Simon in Gelredome

Als de bladeren gaan vallen en de bomen roodbruin kleuren, kleurt het Gelredome in Arnhem rood, tijdens het jaarlijkse Symphonica in Rosso (2012: klik hier). Ieder jaar wordt een topartiest in de spotlights gezet, in een prachtig decor en onder professionele begeleiding van Guido’s Orchestra. Na Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross en Sting zijn dit jaar Nick & Simon de hoofdartiesten van de 6e editie: op zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2011.

Dan brengt het duo hun grootste hits in het Gelredome, samen met het 40-koppige symfonisch orkest van Guido’s Orchestra. Als gasten komen onder meer Acda & De Munnik  en de 3Js. Symphonica in Rosso is uitgegroeid tot het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekspektakel van Nederland, tot nu toe goed voor 23 uitverkochte concerten met in totaal 700.000 bezoekers. De deuren gaan om 18.00 uur open, het concert begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Lees ook:Symphonica in Rosso met Anouk in GelreDome
Lees ook:Symphonica in Rosso met Marco Borsato in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Symphonica in Rosso 2012 met Doe Maar in GelreDome
Lees ook:Anouk haalt concerten in op 16 en 19 december in de Ziggo Dome
Lees ook:Anouk geeft tweede concert Symphonica in Rosso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>