Diana Ross in Symphonica in Rosso

Het zag er na alle misère rondom zanger Marco Borsato somber uit, maar twee van de drie concerten van Symphonica in Rosso met de Amerikaanse zangeres Diana Ross gaan gewoon door: vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober 2009 in het Gelredome in Arnhem (editie 2012: klik hier). Afgelopen zondagnacht streek de diva neer in het luxueuze Amstelhotel in Amsterdam. Na drie eerdere edities met Marco Borsato, Paul de Leeuw en Lionel Richie mag zij nu met het 40-man sterke orkest laten zien en horen waarom zij al decennialang een superster is met maar liefst 18 nummer-1 hits achter haar naam. Het concert op 17 oktober is uit verkocht.

 

Omdat de herfstvakantie eind deze week begint, wordt veel verkeersdrukte verwacht. De organisatie raadt dan ook aan om met het openbaar vervoer te komen. Op speciaal verzoek van Ross zingt Alan Clark met zijn band en zijn vader in het voorprogramma. Hij is ook gevraagd om een duet met de ster te zingen en voelt zich zeer vereerd. Sonja Silva zingt met haar Black Gospel Choir in het achtergrondkoor van de zangeres. Gerard Joling was ook gevraagd voor het voorprogramma, maar bedankte voor de eer: naar eigen zeggen, omdat ze geen duet met Ross mocht doen. Om uit de kosten te komen, verzorgt Marco Borsato twee eigen concerten op 20 en 21 oktober. Collega’s als Trijntje Oosterhuis, Paul de Leeuw, Guus Meeuwis en Jan Smit hebben hun medewerking toegezegd en treden belangeloos op.

Lees ook:Extra optredens Borsato redden concerten Diana Ross
Lees ook:Live at Westerpark 2010 in Amsterdam
Lees ook:Toch nog kaartjes voor Marco Borsato & Friends
Lees ook:Marco Borsato & Friends nu al uitverkocht
Lees ook:Symphonica in Rosso met Nick & Simon in Gelredome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>