Glemmer Beach Festival in Lemmer

Donderdag 1 tot en met zaterdag 3 september 2011 is het strand van het Friese stadje Lemmer voor de tweede keer het domein van het Glemmer Beach Festival, ‘het gezelligste festival van het noorden’, aldus de aankondiging. Iedere avond heeft het programma een eigen karakter. Donderdag staat in het teken van ‘Brabant meets Fryslân, vrijdag  zijn de ‘Rock’n Ladies’ aan de beurt en zaterdag is het ‘De Nacht van Glemmer’.

Donderdag opent Guus Meeuwis met de Kast de tweede editie. Vrijdag komen Ilse de Lange, Lisa Lois en Miss Montreal. Beide avonden gaan de deuren open om 18.00 uur. Zaterdag gaan de deuren om 17.00 uur open en spelen onder meer de Edwin Evers Band. De aangekondigde Martin Moreno moest op het laatste moment afzeggen wegens filmopnamen. Dj Dennis van der Geest sluit het festival af. Tickets: zie website.

Lees ook:Bierpop 2016 met eerste indoor festivalcamping van Nederland
Lees ook:Zomerfeest Gorinchem
Lees ook:Appelpop 2012 in Tiel
Lees ook:Songbird Fesitval Rotterdam
Lees ook:Top 2000 in Concert in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>