Appelpop 2012 in Tiel

Vrijdag 7 en zaterdag 8 september 2012 vindt in Tiel de 21e editie van Appelpop plaats, een niet meer weg te denken onderdeel van het Fruitcorso op zaterdag (2013: klik hier). Wat begon als extraatje bij het corso in 1992, groeide uit tot een professioneel festival met  zo’n 150.000 bezoekers. Het festivalterrein op de Waalkade telt drie podia: het hoofdpodium, het Brunotti Podium en het McBlossom Podium. 

Daarnaast is er een festivalmarkt en op zaterdag een kinderdorp. Een paar highlights: Miss Montreal, de Jeugs van tegenwoordig en Within Temptation op vrijdag, Gers Pardoel, Racoon, de Heideroosjes, Ilse de Lange, Blaudzun, Bush en Guus Meeuwis op zaterdag. Vrijdag gaan de hekken van het terrein open om 18.00 uur, zaterdag om 12.00 uur. Beide dagen sluiten de hekken direct na afloop van de laatste acts, die duren tot 0.00 uur. De toegang is gratis, mar er wordt bij de ingang wel gefouilleerd en tassen worden gecontroleerd. De NS zet extra lange treinen in tussen Utrecht en Tiel en Den Bosch en Tiel. Syntus zet tussen Arnhem en Tiel geen extra treinen in: de laatste richting Arnhem vertrekt voordat Appelpop is afgesloten.

Lees ook:Appelpop 2011 Tiel
Lees ook:Gratis popfestival Appelpop in Tiel
Lees ook:Appelpop 2013 in Tiel
Lees ook:Fruitcorso en Appelpop Tiel
Lees ook:Tiel Appelpop 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>