Bierpop 2016 met eerste indoor festivalcamping van Nederland

IMG_20160518_132238Alle slaapplekken op de indoor festivalcamping van Bierpop van Miss Montreal zijn uitverkocht, net als alle tickets voor het evenement. Bierpop en Miss Montreal hebben daarmee een primeur te pakken, want het is de allereerste indoor festivalcamping in Nederland. Bierpop viert op zaterdag 19 november haar tweede editie in Evenementenhal Hardenberg. Vorig jaar kon het festival rekenen op de belangstelling van ruim 6.000 bezoekers en was daarmee volledig uitverkocht (bron: persbericht).

Net als in 2015 vindt Bierpop plaats in Evenementenhal Hardenberg, de geboorteplaats van Sanne Hans, oftewel Miss Montreal. Ze treedt natuurlijk zelf op, maar er zijn ook optredens van De Dijk, Bökkers en Memphis Maniacs. De line-up bestaat verder uit een aantal mystery guests die op de avond zelf bekend worden gemaakt. Het programma begint om 18.00 uur (deuren gaan een half uur eerder open) en eindigt rond middernacht. Miss Montreal sluit haar eigen festival af met een spetterend optreden.

Lees ook:Indoor Supercross Hardenberg
Lees ook:Mystery Land op de Floriade bij Hoofddorp
Lees ook:PAARD 2012 in Hardenberg
Lees ook:PAARD 2015 in Evenementenhal Hardenberg
Lees ook:Bavaria Open Air gaat verder als Brabant Open Air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>