PAARD 2012 in Hardenberg

Donderdag 19 tot en met zondag 22 januari 2012 is de Evenementenhal in Hardenberg het domein van PAARD 2012 (2013: klik hier). ‘Hét paardenevenement van het noordoosten van Nederland’, aldus de aankondiging, biedt een programma vol sport, show, keuringen, een beursvloer en entertainment. Vijf dagen pony- en paardensport, met als hoogtepunt de Nationale 1.40/1.45 m. rubrieken en de Grote Prijs van Hardenberg in het weekend.

Er worden dit jaar geen voorselecties gehouden.  Dinsdag is er alvast gelegenheid om met pony’s en paarden te oefenspringen. Woensdag start Nationaal Indoor Hardenberg met springen voor paarden. Vrijdagmiddag is de KWPN Hengstenkeuring & Tuigpaardenavond, zaterdag de Grote Prijs van Hardenberg om de Rabobank Trophy. Zondag worden de pony rubrieken afgewisseld met finales van paarden. De showpiste is het middelpunt op de beursvloer, met iedere dag shows en demonstraties, met interessante thema’s voor iedere paardenliefhebber.

Lees ook:PAARD 2015 in Evenementenhal Hardenberg
Lees ook:Paard 2013 in Hardenberg
Lees ook:Indoor Brabant 2012 in Den Bosch
Lees ook:PAARD 2014 Hardenberg
Lees ook:Hippisch Hengelo 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>