Songbird Fesitval Rotterdam

Zaterdag 23 en zondag 24 november zijn De Doelen in Rotterdam het domein van het Songbird Festival. Na twee uitverkochte eendaagse edities zijn De Doelen dit jaar niet één, maar twee dagen gevuld met singer-songwriters. Het festival richt zich op popliefhebbers die houden van liedjes, met een programma in zes zalen.

Op zaterdag treden onder andere Maria Mena, Alain Clark en Chris Ayer op. Voor zondag zijn Matt Simons, Tim Chistensen, Miss Montreal en Nieuls Geusebroek bevestigd. Ook de winnaar van het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter komt naar de Doelen. De deuren gaan zaterdag open om 16.00 uur; het programma begint om 17.00 uur; op zondag begint het een uur eerder. Tickets: zie website.

Lees ook:Bierpop 2016 met eerste indoor festivalcamping van Nederland
Lees ook:Concert Bryan Adams in Rotterdam
Lees ook:Reurpop 2012
Lees ook:Huntenpop Ulft 2012
Lees ook:Graansilo Groningen tjokvol tijdens Eurosonic/Noorderlag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>