Openluchtbioscoop op Haags Spuiplein

Van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus 2009 kan het Haagse bioscooppubliek in de openlucht én gratis naar de film. Op het Spuiplein staat de jaarlijkse Openluchtbioscoop. Filmhuis Den Haag programmeert vijftig lichte en humoristische films: na een voorprogramma om 21.00 uur starten de films om 21.30 uur, als de schemering echt begint door te zetten. Zelf meegenomen stoelen, fatboys, kussens en zelfs banken bepalen het sfeerbeeld voor het witte doek. Bij regen gaat de voorstelling gewoon door, maar bij harde wind niet (raadpleeg van tevoren voor de zekerheid het weerbericht).

Woensdag kan Poppy in ‘Happy-Go-Lucky’ geen afscheid nemen van haar gestolen fiets. Donderdag slaar Matty zich in ‘Aanrijding in Moskou’ met humor door het leven vol tegenwind. Vrijdag onthult ‘Surf’s Up’ dat het surfen door pinguïns is uitgevonden. Zaterdag is lars oprecht verliefd in een levensgrote pop in “Lars and the Real Girl’. Zondag sluit af met ‘Eldorado’. In het voorprogramma zijn de winnende filmpjes te zien van jongeren van 13 tot en met 19 jaar op het Digital Playground Filmfestival, dat 26 juni in Filmhuis Den Haag plaatsvond.

Lees ook:Indian Film Festival Den Haag
Lees ook:Het Fantastisch Kinder Film Festival 2016
Lees ook:Het Fantastisch Kinder Film Festival 2014
Lees ook:Movies that Matter Festival Den Haag
Lees ook:Afscheid van Benny Neyman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>