Metropolis Zuiderpark Rotterdam

Dat gratis muziek niet per definitie Gerard Joling op een TROS-feest hoeft te zijn, bewijst Metropolis (2013: klik hier). Het gratis zomerfestival beleeft dit jaar haar 21e editie op zondag 5 juli 2009 in het Zuiderpark in Rotterdam en heeft een goede reputatie opgebouwd: ze heeft een neus ontwikkeld voor acts die op het punt staan om door te breken. Zo stonden er de afgelopen jaren acts als The Killers, Lucky Fonz III, Moke en Hit Me TV op het programma. Dit jaar kan de bezoeker onder de slogan New Music First nog meer nieuwe acts beleven.

Niet nieuw, maar wel een gevestigde naam die optreedt, is John Watts, voormalig frontman van Fisher Z. Daarnaast komen acts als The Asteroids Galaxy Tour, Dio & The Madd en Go Back To The Zoo. Voor het grote publiek zijn veel acts nieuw of in ieder geval relatief onbekend. De festivallocatie is op loopafstand van metrostation Zuidplein. Metropolis maakt deel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals, van 31 mei tot en met 6 september. Elk weekend is er wat te beleven en vaak nog gratis ook.

Lees ook:Metropolis Zuiderpark Rotterdam
Lees ook:Jubileumeditie Metropolis Rotterdam
Lees ook:Metropolis Festival Rotterdam
Lees ook:Barbie en Fisher Price in museum Hoorn
Lees ook:Tiel Appelpop 2010

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Metropolis Zuiderpark Rotterdam

  1. Pingback: Metropolis Festival Rotterdam | Eropuit

  2. Pingback: Rotterdam schrapt Dance Parade | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>