Tiel Appelpop 2010

Vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2010 vindt in Tiel de 19e editie van Appelpop plaats (editie 2013: klik hier), als opwarmer van het 50e Fruitcorso van 11 tot en met 13 september. Wat begon als extraatje tijdens het Fruitcorso in 1992, groeide uit tot een professioneel festival. Vorige edities kwamen er op beide dagen samen zo’n 160.000 bezoekers. Het festival is gratis, met van 26 acts op de Waalkade. Naast het hoofdpodium in de mega-tent is er weer een groot open air podium: Music Mayday Podium en aan de andere kant van het terrein  het Blossom Podium.

Een paar highlights: Vrijdag komen Guus Meeuwis en Caro Emerald , zaterdag Waylon, Blöf, Di-Rect en Moke. Vrijdag begint het programma van 19.00 uur, zaterdag om 13.00 uur. Daarnaast is er een festivalmarkt en op zaterdag een kinderdorp: het clownsduo Flits & Lampie komen terug met hun mobiele speeltuin. De NS zet beide dagen om 00.35 uur een extra stoptrein naar Utrecht in.

Lees ook:Appelpop 2011 Tiel
Lees ook:Gratis popfestival Appelpop in Tiel
Lees ook:ParkCity Live 2011 Heerlen
Lees ook:Appelpop 2012 in Tiel
Lees ook:Appelpop 2017 in Tiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>