Metropolis Zuiderpark Rotterdam


Zondag 1 juli 2012 beleeft het Rotterdamse Zuiderpark (om de hoek bij Ahoy) vanaf 12.00 uur de 24e editie van het gratis Metropolis Festival (2013: klik hier): een eendaags gratis openlucht muziekfestival, met een mis van pop, rock, hiphop, wereldmuziek en dance op het programma. In tegenstelling tot eerdere berichten, gaat het festival door tot 21.00 uur. Na afloop van het muziekprogramma draait indie DJ PAUL in de Workers Tent. Daarna is er traditiegetrouw de afterparty in Rotown: net als het Metropolis Festival gratis toegankelijk.

 

Metropolis heeft een neus voor aanstormend talent. Veel acts die er hebben gestaan, zijn inmiddels gevestigde namen, zoals: Radiohead, The Asteroids Galaxy Tour en vorig jaar nog The Vaccines. Lokaal talent was er ook altijd, zoals Sabrina Starke, Gers Pardoel en La Boutiqwue Fantastique. Kortom: Metropolis iheeft een reputatie als de ‘must-be’ vindplaats voor opkomend muziektalent en een ‘must-have’ voor liefhebbers van originele popmuziek. De festivallocatie is op loopafstand van metrostation Zuidplein. Metropolis maakt deel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals: praktisch ieder weekend is er wat te beleven, vaak gratis.

Lees ook:Jubileumeditie Metropolis Rotterdam
Lees ook:Metropolis Zuiderpark Rotterdam
Lees ook:Metropolis Festival Rotterdam
Lees ook:Paaspop 2012: Schijndel, Ziewent, Den Hout en Hoorn
Lees ook:Appelpop 2013 in Tiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>