Appelpop 2013 in Tiel

Vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2013 8 vindt in Tiel de 22e editie van Appelpop plaats (2014: klik hier), een niet meer weg te denken onderdeel van het jaarlijkse Fruitcorso op zaterdag. Wat begon als extraatje bij het corso in 1992, groeide uit tot een professioneel gratis festival met  zo’n 150.000 bezoekers. Appelpop biedt gevestigde namen van eigen bodem, aanstormend nieuw talent en verrassingen van over de grens. Het festivalterrein met een aantal tenten staat op de Tielse Waalkade.

Voorgaande edities was er altijd een festivalmarkt en op zaterdag een kinderdorp. Een paar highlights: Bløf, Racoon, Madness, Mainstreet, Therapy, The Opposites en Golden Earring. Vrijdag beginnen de optredens om 19.00 uur, zaterdag om 13.00 uur. Beiden avonden eindigen om 24.00 uur. De toegang is gratis. De NS zet extra lange treinen in vanaf Utrecht en Den Bosch en na 22.00 uur extra treinen op de terugweg.

Lees ook:Appelpop 2012 in Tiel
Lees ook:Tiel Appelpop 2010
Lees ook:Appelpop 2017 in Tiel
Lees ook:Appelpop en Fruitcorso Tiel 2009
Lees ook:Gratis popfestival Appelpop in Tiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>