Phantasium 2012 in Beursgebouw Eindhoven

Vrijdag 24 tot en met zondag 26 februari 2012 is het Beursgebouw Eindhoven het domein van Phantasium (2012: klik hier): het ‘gezelligste indoor fantasy en gothic evenement van Nederland’, volgens de aankondiging. Vrijdagavond beignt om 19.45 uur een Phantastisch Concert. Zaterdag en zondag is het Fantasy, Middeleeuwen en Gothic event.

 

Naast een uitgebreide markt is er volop entertainment. Zo zijn er workshops zwaardvechten, Keltisch tekenen, computertekenen, buikdansen en balfolk (dansen op vrolijke folkmuziek) en op zondag vanaf 13.15 uur de jaarlijkse kostuumwedstrijd. Optredens zijn er onder meer van Rapalje. De Europese krijgskunst herleeft en een groot aantal schrijvers van zowel Books of Fantasy als Ziverspoor komen om hun werken signeren en lezingen te geven. De beurs zaterdag te bezoeken van 10.00 tot 19.00 uur, zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Phantasium Eindhoven 2011
Lees ook:Phantasium Eindhoven
Lees ook:Phantasium Eindhoven 2010
Lees ook:Phantasium in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>