Phantasium Eindhoven

Zaterdag 21 en zondag 22 maart 2009 is het Beursgebouw Eindhoven het domein van Phantasium: een beurs waar Fantasy, de Middeleeuwen en Gothic samenkomen (2013: klik hier). Naast stands zijn er workshops, zoals Balfolk: de nieuwe dansrage op folkmuziek. Gothicmodel is aanwezig om te fotograferen en er is een kostuumwedstrijd. Een verhalenvertelster van Kleinsprookje komt originele sprookjes vertellen aan de kinderen.

 

De Nosteredames, dames van de Gheselen van de Schemering, voorspellen de toekomst. PureFantasy nodigt schrijvers uit om hun boeken te komen signeren. In de Toversalon kunnen bezoekers zich laten omtoveren tot Gothic of Fantasy figuren. Er zijn optredens van Rapalje, Autumn, Dreamcatcher, Kelten zonder Grenzen, Surpluz en Magnion. De beurs is te bezoeken zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur, zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Phantasium 2012 in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Phantasium in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Phantasium Eindhoven 2011
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Phantasium Eindhoven 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>