Phantasium in Beursgebouw Eindhoven

Tot en met en zondag 24 februari 2013 (tijdens de voorjaarsvakantie) is het Beursgebouw Eindhoven het domein van het vijfde indoor Fantasy & Gothic event Phantasium: een beurs waar Fantasy, middeleeuwen en Gothic samenkomen, met een markt, volop entertainment en een uitgebreid muziekprogramma.

Dit jaar wordt een van de bordessen omgetoverd tot de ‘waanzinnige wondere wereld’ van Steampunk. Ook anders bordes worden omgetoverd in werelden feeën en dans. Daarnaast kan er als altijd op de vloer worden gedanst tijdens de optredens. Net als vorig jaar is er op zondag een kostuumwedstrijd. Schrijvers presenteren hun werk en dit jaar pakt de organisatie groot uit met de randprogrammering. De beurs is vandaag te bezoeken tot 19.00 uur, zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Phantasium Eindhoven 2011
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Phantasium 2012 in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Phantasium Eindhoven
Lees ook:Gothic en Fantasybeurs Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>