Phantasium Eindhoven 2011

Zaterdag 26 en zondag 27 februari 2011 is het Beursgebouw Eindhoven het domein van Phantasium: het ‘gezelligste indoor fantasy en gothic evenement van Nederland’, volgens de aankondiging(2013:  klik hier). Het is een beurs waar Fantasy, de Middeleeuwen en Gothic samenkomen. Naast een uitgebreide markt is er volop entertainment.

 

Net als vorig jaar is een kostuumwedstrijd, maar ditmaal alleen op zondag om 12.45 uur. Dovie de Elf komt, de Europese Historische Krijgskunst herleeft, schrijvers presenteren hun werk en er zijn allerlei workshops, zoals Balfolk (dansen op vrolijke folkmuziek), Keltisch tekenen, Encaustic (tekenen met bijenwas), computertekenen en zwaardvechten. Er zijn optredens van Rapalje, Ball Noir, Kelten zonder Grenzen, Cloggy Dew, Estampie en Qntal. Podiumprogramma: zie website. De beurs is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Phantasium 2012 in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Phantasium Eindhoven
Lees ook:Phantasium Eindhoven 2010
Lees ook:Phantasium in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>