MotorExpo in TT Hall Assen – vrijdag 13 t/m zondag 15 januari

Vrijdag 13 tot en met zondag 15 januari is de TT Hall in Assen het domein van de vierde editie van MotorExpo. Drie dagen lang staat de TT Hall mudvol met motoren en alles wat daarmee te maken heeft. Noordelijke dealers zijn present met allerlei nieuwe modellen, net als de Politie Noord-Nederland en als primeur: de Triumph Bonneville Bobeber in de stand van Triumph Motorcycles Groningen.

Motorrijschool 2Speed uit Veendam laat je gratis zonder rijbewijs een lesrondje rijden. De deuren staan open vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Triumph Triple Days: motordagen in Lelystad
Lees ook:Full Speed in Autotron Rosmalen
Lees ook:Sky City Festival in Amsterdam Zuidoost
Lees ook:Veendam is in december ‘de lichtstad van de provincie Groningen’
Lees ook:Dé Noordelijke Motorbeurs in Martiniplaza Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>