Full Speed in Autotron Rosmalen

Tijdens de paasdagen, zondag 20 en maandag 21 april, is Autotron Rosmalen het domein van Full Speed, jarenlang een toonaangevend event in de autobranche en terug in Autotron. Autoliefhebbers kunnen zich buiten vergapen aan honderden showcars op de outdoor Showpaddocks en binnen aan meer dan 150 snelle wagens in de Expodome. Full Speed is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur; tickets; zie website.

Daarnaast zijn er tientallen stands met alles op het gebied van wielen, wrapping, audio en performance en zijn er ondermeer de dB drag wedstrijden, EMMA soundwedstrijden, shows, de Show & Shine Contest, de Wheel of the Year verkiezing, de Best of Belgium topwagens, de Lowriders en de ESLA met de presentatie van de mooiste dragracers. ESLA is een nieuwe dragrace die dit jaar op Drachten drie weekenden wordt georganiseerd. De PropperDroppers hal biedt uiteenlopende demonstraties en presentaties. Tijdens Full Speed is er een speciaal plein voor Time Attack. Buiten, rondom de Expodome, is het twee dagen lang een komen en gaan van bijna duizend showauto’s per dag uit de clubs in Nederland en omstreken. Full Speed is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur; tickets: zie website.

Lees ook:All American Days in Autotron Rosmalen
Lees ook:Oldtimerbeurs motoren en (brom)fietsen in Autotron Rosmalen
Lees ook:Mondial 2015 in Autotron – wereldshow voor zang- en siervogels
Lees ook:ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen
Lees ook:Grote Maten SALE Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>