Sky City Festival in Amsterdam Zuidoost

Zaterdag 2 augustus vindt in het Arenapark en de Heineken Music Hall in Amsterdam Zuidoost de eerste editie van het Sky City Festival plaats: een nieuw eendaags dancefestival met een open air mainstage in het Arenapark en een indoor stage in de naastgelegen Heineken Music Hall. De programmering richt zich op de grootste Dj’s en elektronische (live) acts van dit moment, met een flinke dosis popmuziek.

Internationale bekendheden, lokale grootheden en aanstromend talent krijgen de kans een eigen show neer te zetten voor hun fans. Het festival is binnen van 15.00 tot 22.00 uur en buiten van 13.30 tot 23.00 uur. Van 23.00 tot 06.00 uur vindt in de Heineken Music Hall de afterparty Sky City by Night plaats. Tickets en line-up: zie website.

Lees ook:‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall
Lees ook:Backstreet Boys in Ahoy en Heineken Music Hall
Lees ook:City of Dance Middelburg 2010
Lees ook:Extra concert Bob Dylan in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>