Triumph Triple Days: motordagen in Lelystad

 Op zaterdag 15 en zondag 16 maart 2008 organiseert het Engelse motormerk Triumph voor de tweede keer de Triumph Triple Days in Lelystad. Deelnemers krijgen op deze demonstratie dagen op het testcircuit van Lelystad een kennismakingsprogramma met drie verschillende disciplines. Op de weg zijn wedstrijden met een Speed Triple, een Tiger of een Street Triple. Op de omloop met een Daytona 675. De bezoekers kunnen behendigheidstrainingen uitvoeren op de  eigen motor of op een Triumph uit het Modern Classic Gamma. Ervaren instructeurs van de ANWB begeleiden het programma.


Na het programma ontvangt iedere deelnemer een gratis T-shirt en drankje en treedt Kevin Carmichael op, de  ex-wereldkampioen stuntrijden. De gehele 2008-range van Triumph is te bewonderen: ook de gloednieuwe Rocket III Touring voor de cruiseliefhebbers. Hierop worden testritten onder de deelnemers verloot. Toegang kost € 15,=. Het evenement is toegankelijk voor iedereen met een A2-rijbewijs. Zie ook ‘Motorfans in Utrecht‘ , ‘Freestyle terug in de Ahoy‘ en ‘Indoor motorsport in Goes‘. 

 

Lees ook:Holland Triathlon 2009 in Almere
Lees ook:HAN-KAN Estafette en Marathon Arnhem-Nijmegen
Lees ook:Ladieswalk 2011 in leiden
Lees ook:HAN-KAN Estafette en Marathon Arnhem/Nijmegen
Lees ook:All American Day Tegelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>