Auto rijdt in op carnavalsvierders Stampersgat

426px-Noord-Brabant_in_the_NetherlandsCarnaval in Stampersgat (ten noorden van Roosendaal) is grondig verpest; een automobilist reed zondagnacht doelbewust in op een groep feestvierders. Zes mensen raakten gewond. Vier slachtoffers moesten naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is nog niet bekend. Meteen na de aanrijding ging de auto ervandoor. Ongeveer een uur later kon de politie de twee mannen in Moerdijk arresteren.

Ze worden verdacht van poging tot doodslag en zitten vast in een politiecel in Breda. Daar worden ze verhoord. De bestuurder, een 23-jarige man uit Moerdijk, weigerde mee te werken aan een ademanalyse om te kijken of hij teveel had gedronken. Zijn rijbewijs in ingenomen. Volgens de politie was er voor de aanrijding een ruzie tussen de bestuurder en de groep carnavalsvierders, maar wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend.

Lees ook:Automobilisten moeten oppassen voor objecten op de A7
Lees ook:Auto botst op praalwagen tijdens carnavalsoptocht Ter Apel
Lees ook:Auto rijdt in op voetgangers bij veerdienst Lauwersoog
Lees ook:Gigantische stroomstoring in grote delen van Noord-Holland
Lees ook:Auto rijdt monumentale ingang Blijdorp in puin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>