Auto rijdt monumentale ingang Blijdorp in puin

Donderdagnacht heeft een auto de monumentale ingang van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam geramd ([red]: de foto toont de achterkant van de dierentuin). De auto met meerdere inzittenden vloog uit de bocht, raakte een pilaar, vloog over de kop en reed tegen het hek aan. Het hek raakte zwaar beschadigd.

Ook de pilaren waartussen het hek hangt kwam er niet zonder schade vanaf. Het hek dateert uit 1939 en past qua stijl bij de rest van de dierentuin. Zeven jaar geleden werd het hekwerk nog volledig gerestaureerd. Twee inzittenden raakten gewond. De politie heeft de 18-jarige bestuurder aangehouden, op verdenking van roekeloos rijden en rijden onder invloed.

 

Lees ook:Elf auto’s en stadsbus beschoten op de A13
Lees ook:Man rijdt veel te hard op A2 en veroorzaakt ernstig ongeluk met dode en zeven gewonden
Lees ook:Opnieuw auto’s beschoten bij Rotterdam
Lees ook:Dubbel ongeval op spoor Breda-Tilburg
Lees ook:Dierenpark Emmen verbant ruziënde olifanten naar Duitsland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>