Man rijdt veel te hard op A2 en veroorzaakt ernstig ongeluk met dode en zeven gewonden

Op de hoofdrijbaan van de A2 richting Utrecht is in de buurt van Maarssen een ernstig ongeluk gebeurd, waarbij een dode is gevallen en zeven mensen gewond zijn geraakt, van wie enkele zwaargewond. Even na 9.30 uur reed een auto met hoge snelheid in op een andere auto, die daardoor op de kop terechtkwam. Ook andere voertuigen werden geraakt, waaronder een vrachtwagen.

Volgens ooggetuigen vlogen er auto’s door de lucht en een ooggetuige zei dart hij met minimaal 200 kilometer per uur werd ingehaald over de vluchtstrook. De man die veel te hard reed is aangehouden. Ook hij ligt in het ziekenhuis. De politie denkt dat de ravage op de hoofdrijbaan pas aan het eind van de middag kan zijn opgeruimd. het verkeer kan wel over de parallelbaan rijden, maar er staan files. De VID raadt weggebruikers aan om te rijden vanaf Holendrecht via de A9, A1 en A27.

Lees ook:Auto rijdt monumentale ingang Blijdorp in puin
Lees ook:Ernstig ongeluk A67 – snelweg afgesloten
Lees ook:Verkeersinfarct rond Eindhoven
Lees ook:Opnieuw auto’s beschoten bij Rotterdam
Lees ook:Verdachte aanslag gemeentehuis Waalre aangehouden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>